ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Aanmelding

 • Je kunt je aanmelden als deelnemer door het online inschrijfformulier volledig in te vullen en een vinkje te plaatsen bij ‘* ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’. De aanmelding is op naam en het zonder overleg met Katten Kenniscentrum Nederland iemand anders in jouw plaats laten deelnemen is niet toegestaan.
 • Na ontvangst van inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging van je aanmelding en betaling. Je inschrijving is dan definitief.
 • Het is de verantwoording van de deelnemer contact op te nemen met Katten Kenniscentrum Nederland als de bevestiging niet ontvangen is door deelnemer. Het niet ontvangen van de bevestiging is geen grond voor het afwijken van de annuleringsvoorwaarden na inschrijving.

2. Annulering

 • Bij annulering tot 90 dagen voor aanvang van de eerste (les)dag kun je bij annulering je geld terugontvangen, waarbij we € 25,- administratie kosten inclusief BTW in mindering brengen. Bij annulering vanaf 60 tot 30 dagen voor aanvang van de eerste (les)dag wordt 50% van de deelnamekosten terugbetaald. Annuleer je binnen 30 dagen voor aanvang dan vindt er geen restitutie meer plaats. Wel kunnen we je bij annulering, als er een wachtlijst is, in contact brengen met mensen die op die wachtlijst staan. Voor het omzetten van je reservering op een andere naam brengen we maximaal € 25,- administratie kosten, inclusief BTW in rekening.
 • Je annulering is pas definitief als deze door ons schriftelijk is bevestigd! Zonder de schriftelijke bevestiging van onze kant is de annulering niet geldig. In geval van bijzondere omstandigheden kan Katten Kenniscentrum Nederland afwijken van deze regelingen, één en ander ter beoordeling aan Katten Kenniscentrum Nederland.
 • Als Katten Kenniscentrum Nederland een (les)dag moet annuleren, om welke reden dan ook, dan ontvangen alle deelnemers hun geld terug.

3. Wachtlijst

Het aantal plaatsen is beperkt. Indien het maximale aantal deelnemers is bereikt, kun je indien gewenst op een wachtlijst worden geplaatst. Bij annulering worden de vrijgekomen plaatsen verdeeld op volgorde van inschrijving.

4. Lesmateriaal

 • Lesmateriaal is voor persoonlijk gebruik. Het auteursrecht en het eigendomsrecht berusten bij de auteurs en/of het Katten Kenniscentrum Nederland. Het is niet toegestaan dit te vermenigvuldigen of over te nemen zonder toestemming.
 • Katten Kenniscentrum Nederland behoudt zich het recht voor wijzigingen in de inhoud van lesmaterialen of het lesprogramma aan te brengen.

5. Spreker

Katten Kenniscentrum Nederland behoudt zich het recht voor bij ziekte (of anderszins) van een spreker deze te vervangen door een andere spreker of data aan te passen. Dit zal z.s.m. aan de ingeschreven deelnemer kenbaar worden gemaakt.

6. Eigen risico

 • Deelname aan een opleiding, lezingen, workshops en symposia is geheel voor eigen risico en Katten Kenniscentrum Nederland is niet aansprakelijk voor schade of gevolgschade door welke aanleiding dan ook veroorzaakt.
 • Katten Kenniscentrum Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor eventueel letsel, beschadiging en/of diefstal van eigendommen in of rondom de locatie waar de scholing plaats vindt.

7. Foto en filmmateriaal

Tijdens lesdagen en evenementen van het Katten Kenniscentrum Nederland worden regelmatig foto’s en video’s gemaakt. Deze worden gebruikt voor promotie en kunnen ook op Facebook worden geplaatst.
Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan het begin van de dag aan bij de organisatie. Dan zorgen wij ervoor dat je er niet op komt te staan.

8. Aanwezigheid huisdieren

 • Het is niet toegestaan als deelnemer een huisdier mee te nemen naar de leslocatie.
 • Als er dieren aanwezig zullen zijn op een leslocatie, dan zal dit van tevoren aangegeven worden naar de deelnemers.

9. Akkoord Algemene Voorwaarden

Door het inschrijfformulier online te versturen en een vinkje geplaatst te hebben bij akkoord algemene voorwaarden verklaar je akkoord te zijn gegaan met deze algemene voorwaarden.

 

Februari 2020 KKN