SYMPOSIUM VOOR PROFESSIONALS

2024

SYMPOSIUM VOOR PROFESSIONALS

2024

Symposium voor kattenprofessionals

Voor veel kattenprofessionals is het al jaren een begrip, ons jaarlijkse symposium voor professionals. De afgelopen jaren hadden we allerlei verschillende onderwerpen, maar vrijwel altijd gerelateerd aan kattengedrag en welzijn. Dit jaar kiezen we, op veler verzoek, voor het eerst voor een andere invalshoek. Ons thema dit jaar is: ‘Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf’.

Werken als professional in de dierenbranche doe je waarschijnlijk met veel plezier en passie. Maar dat je je vak beheerst is maar één onderdeel van het ondernemerschap. Vaak heb je tijdens je opleiding wel een korte uitleg over ondernemen gehad. Over zaken als BTW, wat er op een factuur moet staan etc. Maar hoe positioneer je jezelf/je bedrijf als professional en wat is daar zoal voor nodig? Dat leer je tijdens dit symposium.

Sprekers

We hebben bewust gekozen voor een ochtendprogramma met één spreker (Caroline Spek) en een middagprogramma met één spreker (Lisanne Koning – van Rooijen), die beide hun onderwerp daardoor echt goed uit kunnen diepen.

In twee interactieve sessies van ieder 1 uur, helpt Caroline in het ochtendprogramma van jouw idee een businessplan te maken. Naast dat ze haar eigen praktijk heeft als veterinair natuurgeneeskundige, is ze een ervaren (content)marketeer en communicatiedeskundige. De uitgelezen persoon om jou op weg te helpen bij het uitvoeren van al jouw businessplannen! Ze vertelt je wat er allemaal bij het starten van een bedrijf komt kijken, je ontdekt wat jouw mogelijkheden zijn en je zal met een hoop praktische tips de sessie afsluiten.

’s Middags neemt Lisanne je mee in de wereld van sociale media. Als online marketeer bij Clickhorse Marketing en met ervaring als bedrijfsleider, is zij daar namelijk helemaal in thuis! Natuurlijk geeft ze handige tips over het gebruik van social media waardoor je tijd gaat besparen en zie je middels handige tips wat je wel en beter niet kan doen. Maar je leert vooral ook welke kanalen voor jouw business het beste werken en hoe je die zo efficiënt mogelijk in kunt zetten.

Programma

09:30 uur – Opening ochtendsessie
09:45 uur – Lezing deel 1 door Caroline Spek
10:45 uur – Pauze
11:00 uur – Lezing deel 2
12:00 uur  – Afsluiting ochtendsessie

13:30 uur – Opening middagsessie
13:40 uur – Lezing deel 1 door Lisanne Koning – van Rooijen
14:40 uur – Pauze
14:55 uur – Lezing deel 2
16:25 uur – Afsluiting middagsessie
16:30 uur – Einde

Voor wie?

Gedragstherapeuten, trimmers en anderen die beroepsmatig met dieren werken en meer willen leren over dit onderwerp. Doordat het onderwerp niet zozeer de kat is, is het symposium ook zeker interessant als je doelgroep eigenaren van andere huisdieren dan de kat is.

Waar en wanneer?

Zaterdag 23 november 2024
Online via WebinarGeek, je hoeft hier niets voor te downloaden.

We starten om 9:30 met een kort welkomstwoord door Maggie Ruitenberg en gaan daarna van start met de lezingen.
Van 9:45 tot 12:00 is het ochtendprogramma met Caroline Spek en van 13:30 tot 16:30 het middagprogramma met Lisanne Koning – van Rooijen.

Heb je alleen interesse in een van beide lezingen dan is het ook mogelijk je alleen voor het ochtend of middagprogramma in te schrijven.

Kun je niet op deze datum of tussendoor een afspraak? Geen probleem! We zullen achteraf de opname nog 14 dagen beschikbaar stellen. Let op: je kunt dan niet meer interactief meedoen.

Kosten deelname

Gehele dag:

Early bird: 115 euro, exclusief 21% BTW bij inschrijving vóór 1 augustus 2024
Daarna: 155 euro, exclusief 21% BTW bij inschrijving vanaf 1 augustus 2024

Alleen ochtend of middagprogramma:

Early bird: 70 euro, exclusief 21% BTW bij inschrijving vóór 1 augustus 2024
Daarna: 90 euro, exclusief 21% BTW bij inschrijving vanaf 1 augustus 2024

Deelname is inclusief digitale reader en certificaat.
De reader ontvang je vooraf, het certificaat achteraf, via de mail.

Nascholingspunten

SPPD: aangevraagd

Dierbaar: aangevraagd

Dierenwelzijnskeurmerk: aangevraagd

Na aanmelding en betaling sta je ingeschreven. Je ontvangt de bevestiging van je betaling binnen enkele uren na je inschrijving.

De link voor je online deelname ontvang je minimaal 1 week voorafgaand aan het symposium. Niets ontvangen? Check je spammap! De kans is groot dat de mail daar terecht is gekomen. Ook geen mail in de spammap? Mail dan naar celina@kattenkenniscentrum.nl, zodat we je verder kunnen helpen.

Vraag & antwoord

Ik heb geen bevestiging / factuur ontvangen, wat nu?

Kijk voor de zekerheid even in de spambox. Als je de mail daar vindt, markeer ons mailadres dan even als veilig om te voorkomen dat meer mails in de spam terecht komen.

Staat er ook in de spam geen bevestiging, mail dan even naar info@kattenkenniscentrum.nl zodat we je verder kunnen helpen.

Moet ik iets installeren om het symposium te volgen?

Nee dat is niet nodig. 

Klik je op de button/link om het symposium te bekijken, dan wordt er een webpagina geopend (Google Chrome werkt het beste) waar het webinar zal verschijnen.

Wanneer ontvang ik de reader?

De reader ontvang je minimaal één week van te voren in je mailbox. Niet ontvangen? Kijk even bij de spam en anders kun je mailen naar celina@kattenkenniscentrum.nl, dan helpen we je verder!

Wanneer ontvang ik de link voor het online symposium?

Minimaal één week voor de aanvang van het symposium zullen we je (bij aanmelding voor de gehele dag) twee mails sturen. In elke mail staat een link/button die je leidt naar een webpagina van WebinarGeek waar je het symposium kunt bekijken. Aangemeld voor een dagdeel? Dan ontvang je één mail.

Geen mail(s) ontvangen? Kijk even in de spam en mail anders naar celina@kattenkenniscentrum.nl, dan helpen we je verder.

Wat heb ik nodig om het symposium online te bekijken?

Wat je nodig hebt is een snelle, stabiele internet verbinding. Een internetkabel is stabieler dan WiFi, maar een goede WiFi-verbinding werkt ook prima. We raden aan om Google Chrome als webbrowser te gebruiken.

Optioneel kun je oortjes of een koptelefoon gebruiken voor het geluid als je dat fijn vindt. Een camera en/of microfoon heb je zelf niet nodig. Interactie met de sprekers en/of hosts verloopt via de chat.

Theoretisch gezien kun je het webinar via tablet of telefoon volgen, wij raden een laptop of computer met apart toetsenbord aan, dan is chatten een stukje sneller en makkelijker.

Kan ik het symposium (deels) later terug kijken?

Ja, dit is mogelijk. Na het symposium ontvang je per mail een link naar de replay. Deze is nog 14 dagen te bekijken en wordt daarna offline gehaald.

Wanneer ontvang ik het certificaat?

Je ontvangt een e-mail met je certificaat binnen 30 dagen na je deelname aan het symposium.